Business to Business

Herman Jansen is een expert in het ontwikkelen, produceren en verkopen van (alcoholische) dranken over heel de wereld. Herman Jansen Business to Business gebruikt deze expertise om maatwerk te leveren en is opzoek naar duurzame en wederzijds winstgevende partners. U mag hierbij rekenen op een full-service aanpak. U kunt namelijk profiteren in iedere fase van het productieproces van ons vakmanschap, onze jarenlange ervaring, de kennis van de markt en ons uitgebreide inkoopnetwerk.

 

Grenzend aan ons kantoor in Schiedam hebben wij een productiebedrijf en “testfabriek”. Hier is de mogelijkheid om ook kleine productieruns te draaien. Door deze mogelijkheid kunnen wij de opstartkosten laag houden en is er veel flexibiliteit. Naast het productiebedrijf in Schiedam is er Avandis in Zoetermeer, één van de grootste en meest geavanceerde bottelarijen van Europa. Avandis is een ‘joint venture’ van Herman Jansen met twee andere Nederlandse drankfabrikanten. Bij Avandis kunnen er grote aantallen geproduceerd worden, waardoor wij een vaste partner blijven als uw product of merk groeit.

Wij behandelen elke klant als zeer vertrouwelijk. Herman Jansen Business to Business is een onafhankelijk bedrijfsonderdeel van Herman Jansen Beverage Group B.V. en staat hierdoor los van de merk- en productontwikkeling van het moederbedrijf. Bij Herman Jansen Business to Business bent u hierdoor verzekerd van discretie en geheimhouding.

Bij Herman Jansen Business to Business profiteert u van:

  • Jarenlange ervaring
  • Lage opstartkosten
  • Eigen R&D
  • Maatwerk
  • Betrouwbare partner
  • Geheimhouding
  • Duidelijke en korte communicatielijnen
  • Vast contactpersoon

Herman Jansen Business to Business heeft de volgende verpakkingsmogelijkheden: Fles (glas/PET), Bag-in-Box, Sachet/Stick pack, Pouch, Dem, IBC, Blik. De inkoop van materialen (incl. verpakkingen, pallets, dozen etc.) kan ook verzorgd worden door Herman Jansen.

Business to Business van Herman Jansen is ook zeer gespecialiseerd in het vervaardigen van Esprits en het leveren van aroma’s voor met name leveranciers in de bakkerijgrondstoffen. Wij vervaardigen deze producten met alle mogelijke technieken: distilleren, extraheren, aromatiseren en mixen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Robert Bot
Email: r.bot@hermanjansen.com
Tel: 010-4091026

Waar bevinden wij ons?

Herman Jansen is wereldwijd actief. Ons uitgangspunt is overal ter wereld een goed product voor een goede prijs bieden.