Wie is Herman Jansen?

Herman Jansen is een familiebedrijf uit Schiedam dat al sinds 1777 gedistilleerde dranken produceert. De jeneverbranderij van toen is uitgegroeid tot een bedrijf van wereldformaat. Het huidige Herman Jansen is wereldwijd actief en biedt een gevarieerd, eigentijds assortiment aan gedistilleerde dranken.

Mix van oer-Hollandse en internationale merken

Herman Jansen is een toonaangevende speler op het gebied van gedistilleerde dranken. Wij brengen Oer-Hollandse dranken op de markt, zoals Sonnema en NOTARIS Jeneverspecialiteiten maar ook bekende internationale merken, zoals Glen Mansion Whisky, Savoy Club, Tribelle Triple Sec en Delaforce Port. Niet alleen de smaakbeleving van de consument verandert met de tijd, ook de manier van consumeren. Mixen en cocktails zijn erg populair. Wij spelen hier op in met verrassende mixen zoals Berenburg Cola. Op een eigentijdse manier doen wij wat wij al generaties lang doen: dranken maken die het leven veraangenamen.

Toegewijd vakmanschap en een scherpe handelsgeest

Herman Jansen staat voor dranken van een goede kwaliteit voor een goede prijs. Dit komt voort uit een combinatie van toegewijd vakmanschap in zijn/haar vakgebied, gedegen kennis, een scherpe handelsgeest en een flinke dosis Hollandse nuchterheid. Het creƫren van de juiste smaak en kennis van ingrediƫnten en productiemethoden stelt ons in staat constant hoge kwaliteit te leveren en onze producten verder te ontwikkelen. Noem het innovatie. Wij spreken van vindingrijk. Het beperkt zich niet tot het inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt, maar gaat ook over slimmer (samen)werken en kansen benutten. Onze handelsgeest brengt ons over de hele wereld. Onze expertise en vindingrijkheid zijn al zes generaties lang de basis voor succesvolle, solide samenwerkingsverbanden met handelspartners.