Herman Jansen en de samenleving

Herman Jansen en de samenleving
Als familiebedrijf voelen wij ons verbonden met de producten die wij maken, met de mensen die bij ons of met ons werken en met de samenleving waarin wij opereren. Die verbondenheid is een voorwaarde om een rendabel, duurzaam bedrijf aan de volgende generatie door te kunnen geven.

Verantwoord alcoholgebruik
Onze dranken zijn bedoeld om het leven te veraangenamen. Ze passen bij een positieve levensstijl, mits verantwoord – dus met mate – gebruikt. Dat betekent dat wij tegen alcoholmisbruik, alcohol in het verkeer en alcohol onder de wetmatige leeftijd zijn. In de jaren 50 van de vorige eeuw waren wij de eerste drankenfabrikant die met het jenevermerk ‘Kabouter’ waarschuwden voor de gevolgen van alcohol in het verkeer. Onze vrachtwagens reden toen al rond met de slogan ‘Drink Louter Kabouter, maar niet bij snelverkeer’. Nederlandse producenten en importeurs van alcoholische dranken zijn verenigd in STIVA. STIVA ondersteunt voorlichtingscampagnes die een verantwoord alcoholgebruik stimuleren en zich richten tegen alcoholgebruik onder jongeren. Ook heeft STIVA een reclamecode opgesteld met regels en richtlijnen waar alle drankenfabrikanten zich aan houden.

Meer informatie vind je op: www.stiva.nl.

Privacyverklaring
Herman Jansen Beverages Nederland B.V. neemt de privacy van haar relaties zeer serieus en voldoet aan de strengere eisen te dezer zake in het kader van de AVG/GDPR. Onze Privacyregels kunt u hier vinden.

Voedingswaardes
Bent u benieuwd naar de voedingswaardes van de Herman Jansen producten? Dan kunt u hier klikken en ziet u direct en overzichtelijk de voedingswaardes van de Herman Jansen producten op een rij.