Werken bij

Vacatures 

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Werken bij
Herman Jansen is een echt familiebedrijf. Waar u dat aan merkt? Aan de betrokkenheid van medewerkers. Aan hun trots op het bedrijf en de producten die wij maken. Aan de waarden die wij met elkaar delen. Dit is wat ons kenmerkt:

Toegewijd vakmanschap gaat niet alleen over ingredi├źnten en recepturen. Het heeft betrekking op alles wat wij doen. Iedereen kan een expert zijn in zijn vakgebied of functie. Herman Jansen is een bedrijf met korte lijnen dat ruimte biedt aan ontwikkeling, eigen initiatief en verantwoordelijkheid.

Handelsgeest of ondernemerschap betekent vindingrijk zijn, kansen benutten en voor alles een oplossing vinden. Ondernemerschap is ook klantgericht, doelgericht en flexibel zijn. En met een nuchtere blik snel en pragmatisch kunnen handelen.

Gelijkwaardigheid, wederzijds respect en vertrouwen typeren onze omgang met elkaar en met relaties. Daar zijn betrouwbaarheid, openheid en inlevingsvermogen voor nodig. Voor ons zijn solide, duurzame relaties een voorwaarde voor groei op de langere termijn.

Sollicitatieprocedure:

Wil je solliciteren naar een vacature of stage op deze site of een open sollicitatie sturen? Per e-mail kun je eenvoudig je CV en motivatie versturen aan pz@wordpress-1202817-4279765.cloudwaysapps.com. Binnen enkele dagen ontvang je van ons een bevestiging van je sollicitatie. Onze afdeling P&O bekijkt of jouw profiel en CV aansluiten bij onze organisatie.

Gesprek

Bij het eerste gesprek zijn altijd de manager van de betreffende afdeling en iemand van P&O aanwezig. Verloopt het eerste gesprek positief, dan volgt er mogelijk een assessment en tweede gesprek, gevolgd door een gesprek over je arbeidsvoorwaarden.

Vragen en contact

Ben je benieuwd naar de status van je sollicitatie, dan kun je bellen of e-mailen met de afdeling P&O, telefoonnummer: 010-4091035 of mailen: pz@hermanjansen.com